Valle. ;D

Hejhej bloggen.
Jag satt här med Valeria förut men hon gick för nån timme sen. Vi åt mat, det var indisk resturang mat.
När jag kom hem från skolan gick jag ut med Morris. När vi var ute gick jag ner för en backe men det var inte så smart, för det var så mycket lera så att jag och Morris gled ner! Det var faktist inte så bra, vill ni se hur mina skor såg ut efter? Såklart! ;D Bilden finns i här nere.
Idag var jag inte med på gympan för jag hade glömt kläder och ronja har ju sytt i munnen, därför var ingen av oss med på gympan så vi hade lite tråkit men endå kul.
Iallafall så kom jag in i Åsö igår! Det gjorde Linn och Ronja också. Men vi vet ju inte vilka klasser det är än, det är bara att vänta.. Hoppas att alla 3 kommer i samma klass ;D Elise har också kommit in men hon sökte till idrott sak så vi kommer endå inte i samma klass :/.
Vem vinner Let's Dance nästa vecka då?




BILDER


Skitsko :(


Jag, Elise och hundarna har varit ute några gånger i veckan.


Puss på Morris, älskling!


Hihi, Rorrii


Hon provade en hjälm :o


Igår på slöjden, mina tjejer: Canan och Valeria!


Valle, jag ;)


Jag, valle ;D


PUSS OCH KRAM!
sandriii

Godmorgon.

Godmorgon.
Gud vilken lungn vecka det har varit för mig, endå var jag jättetrött igår :o. På måndagen var det sovmorgon till 10:10, igår fick man gå vart man ville i en timme på lektionen, då gick jag, Linn, Canan och Elise till skrapan sen idag är det sovmorgon till 9:00. Igår var jag och Elise ute med Morris och Thilda i 1½ timme! det var väldigt skönt ute igår, nästan vår ju! Nu är det 3 månader kvar tills jag åker till Paris :o! Tackar mamma! Nån som har varit i Paris och har nåt tips på hotell? :]

Har gjort en ny design, blev inte bra, jag kanske ska göra en ny, färgen på headern är jättesvår att hitta så vad tycker ni, ska jag göra en ny design?

Kanske kommer bilder senare, har väntat väldigt länge på att ladda över bilderna till datan nu så jag lägger ut bilder i eftermiddag.

Ha en bra dag!!
Sassan ;D

17 mars!

Hejsan.
Nu är jag hemma hos mamma. Idag gjrde jag, Canan, Elise och Linn våran nya lek Tingeling ( Namnet är fån skämt-låten tingeling tingeling från melodifestivalen) och den lilla leken går ut på att man ska gå balansgång.
Och som sagt skulle jag och linn ha redovisning på Mexico idag. Jag hade faktist skrivit 6 minuter och linn hade typ skrivit 1 minut så hon fick lite av mig. Kommentaterna var: jättebra fakta men ni kollade inte upp från pappret, ni läste bara innantill. Den sista kommentaren var ju synd :/. Annars en helt vanlig dag förutom att jag och mamma åkte hem bäldigt tidigt. Idag ska jag äta: köttbullar (kommer mer bli som biffar pga storleken, haha) med potatis och brunsås, kommer nog bli gott! Nu ska jag äta! :o får skrriva mer sen! :)

SASSI! <33


hiihi
Tingeling!


Godmorgon!

Godmogon :). Jag håller på att skriva fakta om mexico just nu.
Idag ska jag inte göra nåt speciellt. Bara gå till skolan. Ronja kommer inte idag heller för hon klippte bort hennes tråd över tänderna och nu har hon jätteont. Hoppas ni har en bra morgon!

Kram
Sandra.

Dagens bilder

Här kommer lite bilder från idag också!


Här väntade jag och linn på att vi skulle börja.



Vi lekte :)


Elise provade mina solglasögon idag. Hon passar i dom, eller hur?


Läs också förra inlägget :D
Ha det bra
Sassa

Global nerkylning?

Hej alla! :D
Jag tycker faktist att det ska vara varmare och vår nu :(.  Eller hur?
Imorse var det sovmorgon till 10:10 :O Men jag och linn trodde att det var till 9:10 för vi var sjuka i fredags. Så när vi kom till skolan sa våran musiklärare att vi hade 1 timme till sovmorgon. Och då gick vi ut på skolgården, 20 över 9 kom 1:orna ut på rast, då atackerade dom oss! det var läskit... Haha. Sen var det en vanlig dag förutom att vi hade vikarie halva dagen hock det var Pi :( (En mattelärare). Imorgon ska jag och Linn ha föreläsning (typ) om Mexico :S ! Jag har skrivit 3 minuter men Linn svarar inte när jag ringer! Och det ska vara totalt 7 minuter ungefär. vi har skrivit samma saker och ingenting är förberett. Kan ni nånting om Mexico? Snälla berätta :).

Hejdå [:
Eran sassiii!

Kort inlägg.

Hejhej, Idag har jag inte gjort mycket, var med lotta på morgonen bara och nu ska jag dusha. Tror att vi har sovmorgon imorgon till 9:10 men jag är inte säker.

Ha det braa
Sassii <3

Kväll me lottiis ;))

Hejhej.
Nu sitter jag och Lotta här vid datan och nyss kollade vi på melodifestivalen. Lotta tycker att E.M.D är bääst och därför röstade hon typ 10 gånger men det var endå inte dom som vann :(.  Jag själv hejade inte på någon speciell.
Lite oväntat vann Malena med opera-låten. Grattis till henne... Annars så var det en bra kväll med Lotta. God mat och allt det där ;D. Min usb-kabel är på mammas jobb så därför fick ni ingen bild som jag har tagit idag.. :/

Vinnaren av svenska Melodifestivalen 2009 blev alltså Malena med låten La voix
:/


2:a kom Caroline af ugglas med Snälla, snälla
ok,

Bilder tagna från svt.se och google.

Godmorgon.

Hejsan!
Nu har jag vaknat och jag kanske ska berätta om vad som ska hända idag.
Nu håller jag på att göra en film med bilder från jag och mina kompisar gick i 0an till 2an osv men jag har ingen låt :S.
Igentligen skulle jag vara på träning nu men mamma sa att jag var för sjuk :( ( Man kunde tydligen dö )  .
Ikväll kommer en kompis och hennes mamma och syster. Vi ska äta lassange och jag och mamma ska göra en efterrätt snart och vi ska kolla på vem som vinner Melodifestivalen och får åka till Moskva! Vem tycker ni ska vinna?

Kram.
SANDRA :D <3


Hejhej nya blogg

Hej!
Jag skrev nyss ett helt inlägg men det försvann :( Så nu skriver jag ett snabbare.
Jag hade en blogg förut men sen slutade jag skriva i den och nu vill jag ha en ny blogg :D Hoppas att du kommer gilla min blogg. Idag har jag inte varit i skolan för jag har hosta och är förkyld. På eftermiddan klippte jag Morris skägg ( det hade blivit jättelångt) Och nu ikväll chattade jag med Rorrii :D sammtidigt kollade jag först lite på Let's Dance, sen på Hjälp! dom är ju helt galna på det där Hälp. Nyss var det Samantha och det är också bra så jag kollade mycket på tv4 ikväll :o.
Jag kanske fixar en bloggdesign senare men inte nu iallafall.

Ha det bäst<3
sassii :]

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0